Kategori: EPL

 • Rooney Disaran Sertai Kelas Yoga

  Rooney Disaran Sertai Kelas Yoga

  Penyerang England dan Manchester United, Wayne Rooney disaran untuk menyertai kelas yoga bagi mengembalikan stamina dan tahap sebenar permainannya. Penyerang Sunderland, Jerman Defoe, 34, yakin cara itu akan membuahkan hasil untuk Rooney. “Sebagai contoh Ryan Giggs yang masih boleh bermain sehingga usia 40 tahun kerana mengamalkan yoga dan menjaga pola pemakanan. Selain itu Teddy Sheringham…

 • Malaysia Kehausan Kemenangan

  Malaysia Kehausan Kemenangan

  Skuad Harimau Malaya kini kehausan kemenangan dan aksi persahabatan menentang Chelsea FC di Stadium Shah Alam pada Ahad ini perlu menjadi medan buat pasukan bola sepak kebangsaan mencatat kemenangan. Pengurus pasukan kebangsaan, Datuk Seri Subahan Kamal berkata sudah agak lama pasukan kendalian Datuk K. Rajagobal itu tidak menyerlah dan ini adalah masa paling sesuai untuk…

 • Liverpool Sah Akan Bertandang Ke Malaysia

  Liverpool Sah Akan Bertandang Ke Malaysia

  Kelab bola sepak dari Liga Perdana Inggeris, Liverpool FC mengesahkan lawatannya ke Malaysia bagi menyempurnakan lawatan musim panas Asia kelab tersebut. Liverpool akan menentang pilihan Malaysia (Malaysia XI) pada hari Sabtu, 16 Julai 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil.

 • Joe Cole Cedera – Terlepas Perlawanan Menentang Chelsea

  Joe Cole Cedera – Terlepas Perlawanan Menentang Chelsea

  Nampaknya, selain daripada Michael Owen, kini pemain tengah Liverpool, Joe Cole turut sama terpaksa direhatkan apabila beliau mengalami kecederaan pada bahagian lutut, ketika perlawanan menentang Bolton yang berakhir dengan kemenangan pada pihak Liverpool dengan jaringan 1-0.

 • Chelsea Ingin Menarik Kaka Ke Stamford Bridge

  Chelsea Ingin Menarik Kaka Ke Stamford Bridge

  Carlo Ancelotti kini dikatakan yang sudah bersedia untuk membawa masuk Kaka daripada kelab Real Madrid dan meneruskan kerjayanya di Stamford Bridge. Ianya diperkatakan yang mana Chelsea sedang dalam usaha untuk menarik Kaka untuk menyertai kelab Inggeris tersebut dan sekiranya semua berjalan lancar, mungkin Kaka akan bermain untuk Chelsea pada perpindahan bulan Januari kelak.

 • Ferguson: Kami Tidak Akan Membeli Pemain Baru Pada Bulan Januari Kelak

  Ferguson: Kami Tidak Akan Membeli Pemain Baru Pada Bulan Januari Kelak

  Sir Alex Ferguson telah pun memperkatakan hari ini yang mana kelab Manchester United tidak akan membeli sebarang pemain baru pada bulan Januari kelak, walaupun terdapatnya dana untuk membeli pemain baru untuk kelab tersebut.