Kategori: Piala Malaysia 2010

 • Kelantan Muncul Juara Piala Malaysia 2010

  Kelantan Muncul Juara Piala Malaysia 2010

  Kelantan semalam mencipta sejarah dengan buat pertama kalinya menjulang Piala Malaysia selepas menewaskan Negeri Sembilan dengan jaringan 2-1 pada perlawanan akhir Piala Malaysia di Stadium Nasional Bukit Jalil malam semalam. Ini, sekaligus membolehkan Kelantan merampas Piala Malaysia daripada juara Piala Malaysia tahun lepas dengan mudah.

 • Tiket Perlawanan Akhir Amat Laris Di Jual

  Tiket Perlawanan Akhir Amat Laris Di Jual

  Tiket untuk perlawanan akhir Piala Malaysia yang bakal membawakan pertemuan antara pasukan Negeri Sembilan dan juga Kelantan dijual dengan amat laris sekali, dimana sebanyak 30,000 tiket telah pun habis terjual di Seremban, manakala 10,000 tiket habis terjual di Kelantan dalam masa sejam ianya dibuka untuk jualan.

 • Tiket Perlawanan Akhir Piala Malaysia Mula Dijual

  Tiket Perlawanan Akhir Piala Malaysia Mula Dijual

  Tiket untuk perlawanan akhir Piala Malaysia pada hari Sabtu ini yang bakal membawakan pertembungan antara pasukan Negeri Sembilan dan juga kelantan sudah pun mulai dijual sejak pukul 3.00 petang hari ini. Sebanyak lebih kurang 60,000 tiket telah dibahagikan untuk dijual di negeri Kelantan dan juga Negeri Sembilan, dan selebihnya akan dijual di Stadium Bukit Jalil pada hari perlawanan kelak.

 • Kawalan Keselamatan Pada Perlawanan Akhir Piala Malaysia Di Perketatkan

  Kawalan Keselamatan Pada Perlawanan Akhir Piala Malaysia Di Perketatkan

  Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah pun meminta bantuan daripada pihak polis, Rela dan juga pihak pengurusan Stadium Bukit Jalil dalam usaha untuk meningkatkan tahap keselamatan stadium itu kelak pada ketika berlangsungnya perlawanan akhir antara Negeri Sembilan dan juga Kelantan pada hari Sabtu, 30 Oktober ini.